Levering - verzendingskosten - betalingen


Wij leveren door u bestelde producten na ontvangst van uw betaling. Bestellingen geplaatst voor 16.00h 's middags worden de volgende werkdag geleverd aan het door u opgegeven leveringsadres. Indien wij niet tijdig kunnen leveren, wordt u hiervan per e-mailbericht op de hoogte gesteld en hebt u de mogelijkheid om uw bestelling kosteloos te annuleren.

Voor leveringen in België van bestellingen boven de 50 € reken wij geen leveringskosten aan en voor bestellingen onder de 50 € wordt er 2,90 € aangerekend.

Voor grote volumes, voor verzendingen van meer dan 1 kg of voor verzendingen buiten de EU behouden wij het recht van een toeslag aan te rekenen voor extra verzendingskosten. Wij berekenen dan uw verzendingskosten en delen u deze mee in een e-mail bestelbevestigingsbericht ten laatste op de eerste werkdag volgende op uw initiële bestelling. De bestelling is pas geaccepteerd na betaling van de in het e-mailbericht aangegeven toeslag. Indien u niet tijdig betaalt, wordt de bestelling kosteloos door ons geannuleerd.

Betaling door overschrijving

De koop is pas definitief gesloten als wij binnen de 4 dagen uw betaling ontvangen door overschrijving van het volledige bedrag, inclusief BTW en verzendkosten, op onze bankrekening (BANK - BE 737-0302711-17 / IBAN BE61 7370 3027 1117 / BIC KREDBEBB), met vermelding van uw bestelnummer. Zoniet hebben wij het recht om uw bestelling te annuleren.

Betaling via credit/debet-kaart of Paypal

De koop is pas definitief gesloten na aanvaarding van de transactie door het clearing-huis. Zoniet hebben wij het recht om uw bestelling te annuleren.

 

Het Kidpharma team