TUSSO RHINATHIOL 0.133% SIR 200M

1682202 S

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 17 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 17 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,17 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
6,83 €
Aanbevolen prijs: 7,67 €
U bespaart: 11%
Beschikbaar


Tusso Rhinathiol is een antihoestmiddel. Tusso Rhinathiol is aangewezen bij de symptomatische behandeling van een hinderlijke, niet-productieve hoest (droge prikkelhoest, kriebelhoest). Het is belangrijk dat u de behandeling stopt zodra uw symptomen verdwenen zijn.

Lichaamsdeel Luchtwegen
Vorm Vloeistof
Geneeswijze Klassiek
Merk Tusso Rhinathiol
Doelgroep Volwassene

Hinderlijke, niet productieve hoest.

Volwassenen en kinderen > 15 jaar 4 à 8 maatbekertjes per dag Max. 2 maatbekertjes per inname Het maatbekertje is met de fles inbegrepen. Het bevat 15 mg dextrometorphan (11,3 ml siroop)

bevat 13,3 mg dextromethorfan hydrobromide per 10 ml. Elk maatbekertje bevat 15 mg Dextromethorfan hydrobromide. Hulpstoffen: Natriumbenzoaat Abrikozen aroma Monohydrisch citroenzuur (ad pH 5) Suikersiroop Gezuiverd water

Dextromethorfan is een synthetische molecule, een morfinederivaat. Het is een antitussivum met centrale werking. Het verhoogt de stimulatiedrempel van het medullair hoestcentrum door de afferente stimuli te inhiberen. Dextromethorfan veroorzaakt geen gewenning, noch verslaving. Het onderdrukt het ademhalingscentrum niet in therapeutische dosissen. In hoge dosissen, kan het dit wel onderdrukken en een sedatieve werking uitoefenen. De antitussieve werking begint ongeveer 30 minuten na de orale toediening en blijft gedurende 4 à 5 uur aanhouden.