MEFIX 5CMX10M KLEEFPL 310500

0839969 B

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 9 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 9 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,09 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
3,76 €
Aanbevolen prijs: 3,80 €
U bespaart: 1%
Beschikbaar


Mefix kan gebruikt worden in uiteenlopende situaties waarbij fixatie nodig is, bijvoorbeeld bij de fixatie van verbanden, gaaskompressen, katheters en buisjes.

Lichaamsdeel Huid
Vorm Verband
Merk Mefix
Doelgroep Volwassene

Mefix kan in uiteenlopende situaties voor fixatie worden gebruikt, bijvoorbeeld bij de fixatie van verbanden, kompressen, katheters en slangen.

Mefix is gemaakt van een poreuze, elastische, polyester non-woven met een huidvriendelijk polyacrylaat kleefmiddel dat voor fixatie zorgt. Het wordt beschermd door een eenvoudig te verwijderen schutblad met maataanduidingen.

Schutblad met maataanduidingen voor handig afmeten en knippen Insnijding in het schutblad om eenvoudiger te kunnen aanbrengen Zachte, elastische, niet-absorberende non-woven voor meer patiëntencomfort Huidvriendelijke, polyacrylaat kleeflaag op waterbasis en zonder oplosmiddelen voor een zachte en goede fixatie