PHYSIOMER NEUSREINIGER NIEUW

2755973 A

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 28 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 28 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,28 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
11,56 €
Aanbevolen prijs: 12,99 €
U bespaart: 11%
Beschikbaar


Lichaamsdeel Neus
Vorm Andere
Merk Physiomer
Doelgroep Baby

Voor een aangename en snelle reiniging van het kleine neusje.

Om het beste resultaat te verkrijgen, gebruik eerst de Physiomer® Unidoses of Physiomer® Baby Spray en daarna de neusreiniger voor baby’s. Spoel de Physiomer® Neusreiniger vóór het eerste gebruik onder warm water. Plaats een beschermende filter in de achterste schelp en sluit het apparaat met de voorste schelp. Leg de baby op zijn rug. Plaats het zachte neusstuk van de Neusreiniger aan de ingang van het neusgat van de baby en inhaleer zachtjes door het mondstuk. Gooi de filter weg na gebruik. De Physiomer® Neusreiniger mag steeds opnieuw gebruikt worden tot de neus van uw baby helemaal vrij is. Spoel de Neusreiniger na elk gebruik met warm water en droog hem grondig. De filter vervangen bij elk nieuw gebruik om risico op infecties of superinfecties te voorkomen. Niet steriliseren of koken.

Kleine gebruiksvriendelijke neusreiniger met een uiterst soepel uiteinde. Het doorzichtig materiaal maakt het mogelijk om het slijm te controleren. Hygiënisch door het gebruik van filters, volledig uitwasbaar en herbruikbaar. Handig opbergkoffertje.