CORSODYL SPRAY 60ML

0819557 S

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 18 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 18 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,18 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
7,33 €
Aanbevolen prijs: 7,40 €
U bespaart: 1%
Beschikbaar


Lichaamsdeel Mond
Vorm Spray
Merk Corsodyl
Doelgroep Volwassene

Wegens zijn antibacteriële werking is de Corsodyl-oplossing aangewezen: • bij de preventie en bestrijding van tandplaque; • bij de behandeling van gingivitis simplex of gingivitis ulcerosa; • bij parodontopathieën van infectieuze aard, e.g. stomatitis prothetica; • als desinfectans tijdens parodontale ingrepen; • bij ulcereuze aften e.a. orofaryngeale infecties, zoals candidiasis. De spray voor oromucosaal gebruik is specifiek aangewezen wanneer de mondspoeling niet kan gebruikt, bv. na parodontale ingrepen of bij lichamelijk gehandicapte patiënten.

DoseringTweemaal per dag op de tanden verstuiven of volgens het advies van de arts/tandarts. De maximale hoeveelheid bedraagt 12 verstuivingen (0,14 ml/verstuiving), tweemaal per dag. Pediatrische patiënten Corsodyl is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar tenzij geadviseerd door een (tand)arts of apotheker. Wijze van toediening Corsodyl is een gebruiksklare oplossing en dient niet verder verdund te worden. Bij chronisch gebruik van Corsodyl is regelmatige controle door een arts of tandarts vereist. Voor de behandeling van gingivitis wordt een behandelingsduur van 1 maand aanbevolen.

Bevat 0,2% m/v (= 2 mg/ml) chloorhexidinedigluconaat als actief bestanddeel