PEHA SOFT HANDSCHOEN NITRILE L 100 9421921

2699940 A

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 51 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 51 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,51 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
20,51 €
Aanbevolen prijs: 23,05 €
U bespaart: 11%
Product is verwijderd

Peha-soft nitrile pf is geschikt voor gebruik in talrijke ziekenhuissituaties. De handschoen voldoet aan de norm EN 455 en is dan ook uitermate geschikt voor het veilig en hygiënisch onderzoeken van patiënten. Het materiaal van de handschoen biedt een hoge mate van bescherming tegen virussen en bacteriën - zelfs bij uiterst besmettelijke virussen (bevestigd door ASTM). Daarnaast kan Peha-soft nitrile pf in het laboratorium en voor het desinfecteren van oppervlakken worden gebruikt (voldoet aan EN 374). De handschoen is ideaal voor veelzijdig gebruik in ziekenhuizen - zelfs in de keuken (bevestigd door ISEGA en RAL).

Lichaamsdeel Handen
Vorm Andere
Merk Peha Soft
Doelgroep Volwassene

De hoogwaardige handschoenen zijn latex- en poedervrij en bieden patiënten en gebruikers betrouwbare bescherming, zowel tegen bacteriën en virussen als tegen door latex veroorzaakte allergieën. Geschikt voor gebruik als medisch hulpmiddel, zoals beschreven in EN 455 en als persoonljke bescherming, zoals beschreven in EN 374 categorie I en II. Kunnen in direct contact met voedsel gebruikt worden.