BEPANTHOL CREME 5% TUBE 50G

1102045 C

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 19 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 19 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,19 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
7,97 €
Aanbevolen prijs: 8,95 €
U bespaart: 11%
Product is verwijderd

Bepanthol® Hydraterende Crème ondersteunt het herstel van de droge en de voor irritatie gevoelige huid dankzij dexpanthenol.

Lichaamsdeel Lichaam
Vorm Crème
Merk Bepanthol
Doelgroep Baby

Bepanthol® Hydraterende Crème heeft een dubbele werking: Verzachten : Dankzij zijn specifieke formule (O/W) rijk aan water, zorgt Bepanthol® Hydraterende Crème onmiddellijk voor een verkoelend effect en hydrateert het de huid. Helpt te herstellen : Dankzij zijn hoge concentratie (5%) aan pro-vitamine B5 ondersteunt Bepanthol® Hydraterende Crème het natuurlijke hernieuwings- en herstelproces van de huid. Om de beste resultaten te verkrijgen, Bepanthol® Hydraterende Crème meerdere malen per dag op de huid aanbrengen. Bepanthol® Hydraterende Crème wordt gebruikt voor de verzorging van de droge en voor irritatie gevoelige huid. Bijvoorbeeld in geval van: Droge, schrale plekken door wind, regen of kou Een trekkerige huid na het douchen Andere voordelen van Bepanthol® Hydraterende Crème: Bevat geen parfum Gemakkelijk uitsmeerbaar Werkzaamheid wetenschappelijk bewezen Plakt niet en veroorzaakt geen vetvlekken