HANSAPLAST MED PATCH VERWARMEND 2

2553741 G

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 19 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 19 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,19 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
7,97 €
Aanbevolen prijs: 8,95 €
U bespaart: 11%
Product is verwijderd

De Verwarmende Patch is aangenaam en zacht. Hij bevat natuurlijke warmte-opwekkende ingrediënten (ijzer, actieve kool, zout en water). Bij opening komen deze in contact met de zuurstof in de licht, waardoor ze progressief gaan opwarmen (in 30 minuten) tot een zeer aangenaam warmteniveau is bereikt. Het warmtegevoel houdt 8 uur aan. de warmte verwijdt de bloedvaten en bevordert hierdoor de doorstroming van het bloed, waardoor de zuurstof- en voeidingsstoftoevoer verbeterd wordt. Dit heeft een ontspannende invloed op gespannen en verkrampte spieren.

Lichaamsdeel Huid
Vorm Pleister
Merk Hansaplast
Doelgroep Volwassene

De patch dient aangebracht te worden op een schone, gladde en gezonde huid. Open het zakje en verwijder de beschermfolie van de patch. Breng de patch onmiddellijk aan op de pijnlijke zone en druk goed aan. Na 30 minuten bereikt de patch een intense een zeer aangenaam warmte. De patch mag niet meer dan 8 uur gedragen worden. Opgelet: transpiratie kan de kleefkracht van de patch verminderen.