ONE TOUCH VERIO TESTSTRIPS 50 02217901

2829448 G

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 57 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 57 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,57 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
22,92 €
Aanbevolen prijs: 25,75 €
U bespaart: 11%
Product is verwijderd

De OneTouch® Verio® teststrips moeten worden gebruikt met de OneTouch® Verio® bloedsuikermeter voor kwantitatieve glucosemetingen in vers capillair volbloed.

Lichaamsdeel Andere
Vorm Test
Merk One Touch
Doelgroep Volwassene

Bewaring: Bewaar het buisje met de teststrips op een koele, droge plaats onder 30 °C. Bewaar het niet in de koelkast. Bescherm het buisje tegen direct zonlicht en hitte. Bewaar uw teststrips uitsluitend in het originele buisje om het risico op besmetting en beschadiging te vermijden. Gebruik: Open het buisje met de teststrips pas wanneer u klaar bent om te testen. Open het buisje alleen om er teststrips uit te nemen. Plaats de dop onmiddellijk weer op het buisje en sluit het goed af nadat u er een teststrip hebt uitgehaald. Gebruik elke teststrip onmiddellijk nadat u hem uit het buisje hebt gehaald. Gebruik geen teststrips uit een buisje dat beschadigd is of dat heeft opengestaan. Noteer de uiterste gebruiksdatum (6 maanden na opening van het buisje) op het etiket telkens wanneer u een buisje voor het eerst openmaakt. Gebruik geen teststrips na de vervaldatum (vermeld op het etiket van het buisje) of de uiterste gebruiksdatum, naargelang welke datum eerst valt. Voorkom dat er vuil, eten of vloeistoffen op de teststrip terechtkomen. Met schone en droge handen mag u de teststrip overal aanraken. U mag de teststrip op geen enkele manier buigen, met een scherp voorwerp bewerken of veranderen. De teststrips zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Gebruik nooit opnieuw een teststrip waar bloed of controlevloeistof op aangebracht is. Zorg ervoor dat uw meter en teststrips ongeveer op dezelfde temperatuur zijn vóór u test. Breng alleen OneTouch® Verio®-controlevloeistof of een bloedstaal aan op de teststrip.

Teststrip zuigt bloed automatisch op Strips mogen aangeraakt worden Bloed kan eenvoudig (links en rechts) op de OneTouch® Verio® teststrip aangebracht worden Het OneTouch® Verio® Pro systeem is plasma gekalibreerd zodat de resultaten makkelijk kunnen vergeleken worden met die van laboratoriumtests.