FLEXOFYTOL CAPS 60

2663615 D

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 44 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 44 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,44 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
17,71 €
Aanbevolen prijs: 19,90 €
U bespaart: 11%
Product is verwijderd

Flexofytol is een voedingssupplement op basis van kurkuma (Curcuma longa) en draagt bij tot de soepelheid van de gewrichten, spieren en pezen te behouden en de veroudering van het kraakbeen te beperken. De wortel van de kurkuma plant bevat een geheel aan bestanddelen die "curcuminoïden" worden genoemd en waarvan curcumine de belangrijkste is want het een krachtig antioxidant is. Om een optimale activiteit te bekomen, dient men dagelijks zeer grote hoeveelheden kurkuma in te nemen, daar de curcumine slechts zwak opgenomen wordt door het lichaam en niet goed doordringt in het bloed. De bio-geoptimiseerde curcumine (verhoogde opname in het bloed) maakt een optimaal effect mogelijk. Het bio-geoptimiseerd extract is een exclusiviteit van Flexofytol®, verkregen door een fabricagetechniek waardoor curcumine beter wordt opgenomen dan uit kurkumapoeder. Flexofytol kan voor lange perioden zonder maagcomplicaties gebruikt worden.

Lichaamsdeel Gewrichten - Spieren
Vorm Pil
Merk Flexofytol
Doelgroep Volwassene

Soepelheid van de gewrichten, spieren en pezen Kraakbeen Veilig en natuurlijk alternatief

GEWRICHTEN EN SPIEREN: Staartkuur: Van 6 tot 12 jaar: 2 capsules 's morgens gedurende 1 maand Ouder dan 12 jaar: 2 capsules 's morgens en 's avonds gedurende 1 maand. Onderhoudskuur: Van 6 tot 12 jaar: 1 capsule 's morgens. Ouder dan 12 jaar: 2 capsules 's morgens. PEZEN: Van 6 tot 12 jaar: 2 capsules 's morgens en 's avonds gedurende 1 week. Meer dan 12 jaar: 4 capsules 's morgens en 's avonds gedurende 1 week. Flexofytol kan het hele jaar door zonder onderbreking gebruikt worden. Flexofytol mag niet gebruikt worden voor kinderen van minder dan 6 jaar.

Ingrédiënten per capsule : Emulgator (polysorbaat 80), biogeoptimiseerd extract van Curcuma longa gestandaardiseerd op 42 mg curcumine, voedingszuur (citroenzuur) - Capsule : gelatine, glycerine, kleurstoffen : (titaandioxide, karmijn, ijzer oxides), water.