ADERMA EXOMEGA CREME GEZICHT-LICHAAM NF 400ML

2575884 C

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 54 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 54 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,54 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
21,81 €
Aanbevolen prijs: 24,50 €
U bespaart: 11%
Product is verwijderd

De enige STERIELE emolliërende verzorging met natuurlijke plantaardige bestanddelen, die enkel dié bestanddelen bevat die van essentieel belang zijn om de atopische en zeer droge huid te kalmeren. hydrateert, beschermt en gaat uitdroging langdurig tegen, baby's, kinderen, volwassenen.

Lichaamsdeel Lichaam
Vorm Crème
Geneeswijze Andere
Merk Aderma
Doelgroep Volwassene

Mijn huid neigt naar atopie of is zeer droog. Ik gebruik het liefst een romige textuur.

1 à 2 maal per dag aanbrengen. Na elk gebruik het overtollig product van de dop verwijderen en de tube sluiten. Na verloop van tijd kan de dop wat verkleuren, dit doet geenszins afbreuk aan de kwaliteit van het product. Het is normaal dat u wat harder op deze tube moet duwen dan op een klassieke tube om het product vrij te maken.

Plantenkiemen van Rhealba Haver ? kalmeert irritatie Filaxerine (combinatie van Omega 6 essentiële vetzuren en een originele filaggrine-inductor) ? bevordert het herstel van de huidbarrière Vitamine B3 ? bevordert het herstel van de huidbarrière zonder parabenen, parfum of bewaarmiddelen