WELEDA DUINDOORN ELIX 200ML

0636399 D

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 28 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 28 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,28 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
11,56 €
Aanbevolen prijs: 12,99 €
U bespaart: 11%
Product is verwijderd

Duindoorn Elixer wordt uit verse, zongerijpte duindoornbessen bereid tot een volle elixer die vitaliseert en de weerstand verhoogt. Een waardevolle aanvulling op de dagelijkse voeding. Vooral aan te bevelen in koude en lichtarme perioden van het jaar, en bij extra lichamelijke of geestelijke inspanning; bijvoorbeeld rond werk, school of bij het sporten. Een voedingssupplement met een waardevolle aanvulling op de dagelijkse voeding. Ook zeer geschikt voor kinderen.

Lichaamsdeel Lichaam
Vorm Vloeistof
Geneeswijze Natuurlijk
Merk Weleda
Doelgroep Volwassene

Schudden voor gebruik. Als aanvulling op de dagelijkse voeding elke dag een eetlepel. Als reinigingskuur twee maal daags een eetlepel gedurende 3 à 6 weken. Kan worden verdund in een glas vruchtensap, een fles mineraalwater of in een bakje yoghurt. Na opening 3 maanden houdbaar, mits in de koelkast bewaard.

Verhoogt de weerstand Rijk aan vitamine C, vitamine E, provitamine A en ijzer Ondersteunt de natuurlijke weerstand Draagt bij tot de afbraak van vrije radicalen