DAVITAMON JUNIOR FRAMBOZEN NF COMP 60 VERV.155469

2689081 D

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 34 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 34 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,34 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
13,75 €
Aanbevolen prijs: 15,45 €
U bespaart: 11%
Product is verwijderd

Lichaamsdeel Inwendig
Vorm Pil
Geneeswijze Natuurlijk
Merk Davitamon - kids
Doelgroep Kind

Met Davitamon Junior krijgt je kind precies die extra’s die het nodig heeft om gezond op te groeien dankzij o.a. vitamine D, noodzakelijk voor de normale groei en ontwikkeling van de botten, jood, belangrijk voor de groei en ijzer dat bijdraagt tot een normale cognitieve ontwikkeling. Deze kauwtabletten bestaan uit 13 vitamines en 9 mineralen. Ze bevatten geen suiker, lactose of bewaarmiddelen.

1 à 2 kauwtabletten per dag voor kinderen vanaf 3 jaar. Voorzorgsmaatregelen: De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Zoetstoffen (sorbitol, xylitol, sucralose), Vulstoffen (calciumhydrogenofosfaat, maïszetmeel), Mineralen [magnesium (magnesiumoxide), ijzer (ijzerpyrofosfaat), zink (zinkcitraat), mangaan (mangaansulfaat), koper (kopercarbonaat), chroom (chroomchloride), jood (kaliumjodide), molybdeen (natriummolybdaat), seleen (natriumseleniet)], Vitamines (C, E, B3, A, B5, D, B1, B12, B6, B2, K, foliumzuur, biotine), Anti-klontermiddelen (monoen diglyceriden van vetzuren, magnesiumstearaat), Voedingszuur (citroenzuur), Aroma (frambozenaroma), Geleermiddel (polyvinylpyrrolidon), Kleurstof (karmijn). Actieve bestanddelen: Xylitol, vitamines en mineralen.

Xylitol Werkt tandsparend en helpt op deze wijze het gebit gezond te houden. De vitamines in Davitamon Junior Kauwtabletten: Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en tot de normale werking van het immuunsysteem. Vitamines van de B-groep dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme, een normale werking van het zenuwstelsel en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid, verhoogt de ijzeropname en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine D draagt bij tot de normale opname/het normale gebruik van calcium en fosfor, de instandhouding van normale botten en normale tanden. Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Vitamine K draagt bij tot een normale bloedstolling en de instandhouding van normale botten. De mineralen in Davitamon Junior Kauwtabletten: Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren en de instandhouding van normale botten en tanden. IJzer en Koper dragen bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam en tot een normaal energieleverend metabolisme. Jodium draagt bij tot een normale cognitieve functie en tot een normaal energieleverend metabolisme. Seleen draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en tot de normale werking van de schildklier. Zink draagt bij tot de instandhouding van een normale huid en tot de normale werking van het immuunsysteem. Elk van de vitamines heeft een specifieke functie voor de groei van het kind en verhoogt zijn weerstand en energie wanneer de aanvoer via de voeding niet volstaat of tijdens de winter als de zon minder schijnt