PHYSIOMER SINUS NEUSSPRAY 135ML

2370146 G

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 30 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 30 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,30 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
12,27 €
Aanbevolen prijs: 13,79 €
U bespaart: 11%
Product is verwijderd

Lichaamsdeel Neus
Vorm Spray
Merk Physiomer
Doelgroep Volwassene

Ontzwelt de neus en verlicht de druk in de sinussen. Herstelt de ademhaling in geval van een verstopte neus als gevolg van een verkoudheid, rinosinusitis of allergie.

Volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. In geval van verstopte neus door verkoudheid, allergische rinitis, rinosinusitis, sinusitis, rinofaryngitis: 1 tot 3 verstuivingen in elk neusgat en dan de neus snuiten. Reinig het opzetstuk na elk gebruik. Mag gedurende een lange periode gebruikt worden. Voorzorgsmaatregelen: Physiomer® Sinus Spray mag gebruikt worden door patiënten met chronische allergieën, personen met veelvuldige medicatie, zwangere en lacterende vrouwen en personen met schildklierproblemen, diabetes en hartaandoening. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Hypertoon steriel zeewater. Actieve bestanddelen: 100 % niet-verdund zeewater – hypertonische concentratie van 22 g/l minerale zouten.

Werking: De hoge zoutconcentratie zorgt voor de osmotische werking die het teveel aan vocht uit het neusslijmvlies onttrekt.Dankzij een exclusief productieproces vrijwaart Physiomer® de weldoende effecten van het zeewater van Saint-Malo en zijn rijkdom aan mineralen en oligo-elementen, waardoor de spray betere ontzwellende en kalmerende eigenschappen heeft dan een gewoon fysiologisch serum.Eigenschappen: Verlicht de verstopping van het neusslijmvlies. Reinigt de neusholtes en verwijdert allergenen en ziektekiemen. Beperkt het gebruik van speciale ontzwellende medicatie. Kan zo vaak als nodig gebruikt worden zonder risico op beschadiging van het neusslijmvlies, van bijwerkingen of van medicamenteuze interacties. Zeer tolereerbare formule zonder gewenningsverschijnselen. Veilig en makkelijk in gebruik: uniek verstuivingssysteem zonder drijfgas, zacht flesje (mag vallen) en steriel (door eenrichtingsventiel).