DIFRAX SOFT SPEEN DOSEUR 1-2-3 2 STUKS 674

3006327 A

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 14 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 14 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,14 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
5,93 €
Aanbevolen prijs: 5,99 €
U bespaart: 1%
Beschikbaar


Met de 1-2-3 Doseerspeen went je baby snel aan het drinken uit een papfles. De speen is sterk te vergelijken met de moederborst, de speen is rond, tepelvormige en gemaakt van zacht veilig siliconen materiaal. Hierdoor zijn borstvoeding en flesvoeding goed te combineren. Geschikt voor de babyfles Natural 170 ml en 250 ml.

Lichaamsdeel Mond
Vorm Zuigspeen
Merk Difrax
Doelgroep Baby

Voor melk en pap vanaf 0 maanden.

Let op de streepjes op de doseerspeen. De bedoeling is dat je de streepjes onder het neusje van je baby houdt. I = streepje horizontaal waardoor de minste voeding eruit komt II = schuin streepje, er komt iets meer voeding uit III = verticaal en daarmee is het gat het grootst. Gebruik de speciale 1-2-3 Ring om de speen goed te positioneren.

Zelf de snelheid en hoeveelheid van het drinken bepalen voor en tijdens het voeden Zachte afwerking geeft meer grip Past op de Difrax S-fles Natural en op de Difrax Handgreepfles in combinatie met de 123 Ring Natural