DIFRAX FOPSPEEN SIL DENTAL+RING +6M 800

1767748 A

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 13 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 13 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,13 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
5,24 €
Aanbevolen prijs: 5,29 €
U bespaart: 1%
Beschikbaar


De grootte van het fopspeen schildje en de grootte van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby's vanaf 6 maanden. De unieke speen heeft een vlindervormig schildje waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer wat huidirritatie voorkomt. Het dental model is ontwikkeld in samenwerking met een medisch team waaronder kindertandartsen. Het platte gedeelte van de speen drukt tegen de tong en de bolle kant rust tegen het gehemelte. Dit stimuleert de ontwikkeling van de kaak- en tongspieren.

Lichaamsdeel Mond
Vorm Fopspeen
Geneeswijze Andere
Merk Difrax
Doelgroep Baby

Advies: vervang je fopspeen elke zes weken. Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om te controleren of deze onbeschadigd is. Wanneer je kindje de extra sterke fopspeen kapot bijt, kun je hem of haar beter een bijtspeeltje geven.

De vlindervorm laat het neusje vrij Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer Extra sterk door massief gevuld zuiggedeelte