DERMATIX SILICONE SHEET CLEAR ADH 4X13CM 1

2433480 G

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 49 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 49 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,49 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
19,88 €
Aanbevolen prijs: 22,34 €
U bespaart: 11%
Beschikbaar


Dermatix® vermindert de zichtbaarheid van bestaande littekens én voorkomt de ontwikkeling van nieuwe littekens. Dermatix® pleisters beschikken over een gepatenteerde technologie die zich kenmerkt door een mix van siliconen en teflon. De werking van Dermatix® gel of pleisters is gebaseerd op een herstel van de vochtbalans, een herstructurering van de collageenvezels en een verminderde vorming van collageen. Siliconensheets zijn ademende en wasbare, zelfklevende (verband)pleisters. Er bestaan twee soorten sheets/verbandpleisters. De Clear Sheets zijn transparant en bestemd voor zichtbare plaatsen (gezicht en handen). Aanbrenging van make-up eroverheen is mogelijk. De Fabric Sheets zijn ondoorschijnend, hebben een zijdezachte toplaag en worden onder de kleding aangebracht.

Lichaamsdeel Huid
Vorm Verband
Merk Dermatix
Doelgroep Volwassene

Dermatix® wordt zowel bij volwassenen als kinderen gebruikt in de preventie en behandeling van hypertrofische littekens en keloïden (= woekering van littekenweefsel, littekengezwellen) die nog niet volledig uitgerijpt zijn. Het risico op deze littekens is het grootst na een chirurgische interventie, na een fysiek ongeval/trauma of bij brandwonden.

Dermatix® sheets of pleisters worden met de plakzijde naar beneden en direct op het littekengebied geplaatst. De pleisterverbanden kunnen op maat worden geknipt. Het pleisterverband moet iets groter zijn dan het littekengebied. De draagtijd is minimaal 12 en maximaal 23 uur. Was het littekengebied en beide kanten van het product tenminste één keer per dag met milde zeep en water. Gebruik geen vocht inbrengende zeep, lotions of olie maar gebruik bij voorkeur een eenvoudige zeep. Spoel het product grondig na om alle zeepresten te verwijderen. Laat het product vervolgens aan de lucht drogen of dep het droog met een pluisvrije doek, voordat uw patiënt het weer op het litteken aanbrengt.