PHYSIOMER ISO BABY SPRAY 135ML

2695658 G

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 26 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 26 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,26 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
10,59 €
Aanbevolen prijs: 11,90 €
U bespaart: 11%
Beschikbaar


Lichaamsdeel Neus
Vorm Spray
Merk Physiomer
Doelgroep Baby

Voor een dagelijkse reiniging en hydratatie NKO-aandoeningen

Physiomer® Baby Spray kan gebruikt worden vanaf de geboorte en mag gebruikt worden voor ogen en neus. Bij preventief gebruik: 1 à 2 keer per dag, in elk van beide neusgaten. Bij verkoudheid: 4 à 6 keer per dag in elk van beide neusgaten, meer indien nodig. Leg de baby neer, leg zijn hoofdje opzij (nooit naar achteren). Breng het opzetstuk voorzichtig in het bovenste neusgat. Druk stevig gedurende 2 à 3 seconden. Laat enkele seconden inwerken. Herhaal dit in het andere neusgat. Zet de baby recht en snuit zijn neus of veeg de neus af. Spoel het opzetstuk na elk gebruik onder warm water en droog het daarna goed af. Voorzorgsmaatregelen: Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Isotoon steriel zeewater Actieve besestanddelen: 100 % niet-verdund zeewater – isotonische formule. De pH is aangepast aan de fysiologie van de neusholtes.

Werking: Dankzij een exclusief productieproces vrijwaart Physiomer® de heilzame effecten van het zeewater van Saint-Malo en zijn rijkdom aan mineralen en oligo-elementen, waardoor de spray betere kalmerende en herstellende eigenschappen heeft dan een gewoon fysiologisch serum. Eigenschappen: Doeltreffendheid bewezen: maakt de neus vrij bij verkoudheid; voorkomt het risico op oorontsteking en superinfectie. Zacht en geruststellend: opzetstuk met veiligheidsrandje en zachte textuur, ultrazachte nevel, gebruiksvriendelijk. Veilig en gemakkelijk in gebruik: uniek verstuivingssysteem zonder drijfgas, zonder drijfgas, zacht flesje (mag vallen) en steriel (door eenrichtingsventiel).