KLEAN PREP 59G 4ZAK+SHAKER NORGI

1022011 S

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 40 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 40 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,40 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
16,16 €
Aanbevolen prijs: 18,16 €
U bespaart: 11%
Beschikbaar


Lichaamsdeel Maag-Darm
Vorm Zakje
Merk Norgine
Doelgroep Volwassene

Gastro-intestinale spoeling ter voorbereiding van een diagnostisch onderzoek of van een chirurgische ingreep ter hoogte van het colon.

Volwassenen Oraal gebruik De inhoud van 1 zakje in 1 liter water oplossen en goed mengen tot het poeder geheel is opgelost Drink alle 10 minuten een groot glas (250 ml) van de oplossing tot deze is opgebruikt Herhaal dit met de drie andere zakjes (mengen met water en opdrinken). De vier zakjes moeten binnen een termijn van 4 tot 6 uren opgebruikt worden Tenzij andersluidend advies van de behandelende geneesheer, wordt Klean-Prep de avond voor het onderzoek toegediend Maagsonde 20 tot 30 ml per minuut Kinderen De dosering is ongeveer 80 ml/kg aan te passen aan de leeftijd kinderen jonger dan 5 jaar: 90 ml/kg kinderen vanaf 10 jaar: 70 ml/kg Snelheid van toediening: max. 30 ml/kg/uur De bereiding 's morgens toedienen in 2 afzonderlijke halve doses met een interval van minstens 2 uur Toedieningswijze Oraal gebruik of maagsonde De oplossing is smakelijker wanneer ze gekoeld is. Ze moet bij een temperatuur van 4° C bewaard worden en binnen de 48 uur na de bereiding toegediend worden Ten minste 2 uur vóór de toediening van Klean-Prep en tot aan het einde van het onderzoek mag de patiënt geen vast voedsel meer innemen Heldere dranken (thee zonder melk, niet-alcoholische dranken) zijn wel toegelaten