BIATAIN AG SCHUIMVERBAND N/ADH 10.0X10.0CM 5 9622

2672228 G

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 59 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 59 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,59 €.


Gratis verzending vanaf € 50 *
Bestel voor 16.00 h, de volgende dag geleverd.

Onze prijs
23,60 €
Aanbevolen prijs: 26,52 €
U bespaart: 11%
Beschikbaar


Verticale absorptie Door de unieke 3D structuur neemt Biatain overtollig wondvocht efficiënt weg. Het grote absorptievermogen vermindert de verbandwisselfrequentie, wat minder verstoring van het genezingsproces betekent. Tevens voorkomt de verticale absorptie maceratie van de wondomgeving. Contact met gehele wondbodem Bij absorptie van wondvocht vormt Biatain zich naar de wondbodem, waardoor 100 % contact met de wondbodem ontstaat. Dit maakt optimale absorptie mogelijk. Retentie van opgenomen wondvocht Biatain is in staat zeer snel wondvocht te absorberen en ook vast te houden. Zelf onder druk (compressietherapie) wordt het opgenomen wondvocht niet verspreid naar de wondomgeving, waardoor maceratie wordt voorkomen.

Lichaamsdeel Lichaam
Vorm Verband
Merk Biatain
Doelgroep Volwassene

Het Biatain® gamma biedt: Een beter exsudaatmanagement Een groter comfort voor de patiënt Een wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid